CATEVA CIFRE

Pozitia 34

in Clasamentul celor mai
mari Companii Farmaceutice
la Nivel Global
Si al 2-lea grup farmaceutic
din Franta.

150 de Tari

in care medicamentele
Grupului sunt distribuite.

100

de milioane de pacienti
tratati in fiecare zi, la nivel global,
cu medicamentele Servier

21400

Angajati

Grupul nostru

Servier este un grup farmaceutic global guvernat de o fundatie. Bazandu-se pe o prezenta geografica solida si venituri de 4,9 miliarde de euro in 2021/2022 realizate in 150 de tari , Servier are 21.400 de angajati in intreaga lume. Servier este un grup independent care investeste peste 20% din veniturile sale de marca, in cercetare si dezvoltare in fiecare an. Pentru a accelera inovatia terapeutica in beneficiul pacientilor, Grupul se angajeaza sa deschida si sa inoveze in colaborare cu parteneri academici, grupuri farmaceutice si companii de biotehnologie.De asemenea, integreaza vocea pacientului in centrul activitatilor sale, de la cercetare pana la sprijin dincolo de medicament.

Un lider in cardiologie, ambitia Servier Group este de a deveni un jucator recunoscut si inovator in oncologie. Cresterea sa se bazeaza pe un angajament sustinut fata de bolile cardio vasculare si metabolice, oncologie si imuno-inflamatorii, si bolile neurodegenerative. Pentru a promova accesul la asistenta medicala pentru toti, Grupul Servier ofera de asemenea, o serie de medicamente generice de calitate care acopera majoritatea patologiilor.

Baza actiunilor noastre

Suntem inspirati de vocatia noastra, condusi de valori si ghidati de viziunea noastra. Acestia sunt stalpii si identitatea noastra. In intreaga lume, angajatii grupului Servier sunt dedicati progresului terapeutic pentru a satisface nevoile pacientilor. Zi de zi, ei lucreaza cu pasiune pentru a avea grija de pacienti si pentru a salva vieti.

Vocația noastră 

Suntem dedicați progresului terapeutic pentru a deservi nevoile pacienților cu ajutorul profesionistilor din domeniul sanatatii. Ne straduim sa oferim generatiilor viitoare o lume in care asistenta medicala de calitate este disponibila si accesibila tuturor.

Viziunea noastră

  • Punem pacienții și inovația în centrul tuturor acțiunilor noastre
  • Promovăm angajamentul nostru individual și colectiv, forța ce ne motivează Grupul
  • Garantăm independența noastră și a capacității noastre de investiții pe termen lung
  • Să fim un grup cu acoperire globală

Prin acțiunile noastre, contribuim la transferarea către generațiile viitoare a unei lumi care poate asigura tuturor accesul la un sistem medical de înaltă calitate.

Descopera cele 4 Valori Servier

INDRĂZNIM SĂ INOVĂM
Încurajăm spiritul antreprenorial
Încurajăm asumarea riscurilor controlate
Promovăm deschiderea

NE PASĂ
Ne implicăm social
Cultivăm talente
Dezvoltăm încrederea


NE DEZVOLTĂM COLABORÂND
Construim împreună
Interacționăm într-un mod constructiv
Consolidăm echipa

PROMITEM SĂ REUȘIM
Eliberăm energia
Suntem “Role Model”
Antrenăm performanța

O oferta completa de ingrijire a sanatatii

Servier este angajat cu si pentru pacient, de la cercetare la furnizarea de solutii terapeutice inovatoare.

100 de milioane de pacienti sunt tratati in fiecare zi in intreaga lume cu medicamentele Grupului.

O GAMA LARGA DE MEDICAMENTE MARCA SERVIER

MEDICAMENTE GENERICE DE CALITATE

TEHNOLOGIE DIGITALA PENTRU SANATATEA DE MAINE

Catre un nou model de R&D pentru a accelera inovatia

Modelul nostru de cercetare si dezvoltare evolueaza constant pentru a accelera livrarea de medicamente care sa raspunda nevoilor reale ale pacientilor. Infiintarea in viitor a Institutului de Cercetare Servier Paris Saclay este o ilustrare perfecta a dorintei noastre de a face cercetari mai deschise, mai agile si mai productive pentru a deservi pacientii.

Pentru a descoperi noi tratamente care imbunatatesc viata pacientilor, Servier investeste in medie 20% din veniturile din vanzari ( cu exceptia medicamentelor generice) in cercetare si dezvoltare. Grupul isi concentreaza eforturile de cercetare si dezvoltare in patru domenii terapeutice in care nevoile sunt substantiale. Servier intentioneaza sa dedice 50 % din bugetul sau global pentru cercetare si dezvoltare (R&D)* cercetarii tratamentelor pentru cancer

* Activitate de brand-name

ONCOLOGIE
IMMUNO-INFLAMATORY
CARDIO-METABOLISM
NEUROSTIINTA

Institutul de cercetare Servier Paris Saclay

Un pas major in realizarea unei cercetari mai deschise, mai dinamice si productive, care sa serveasca pacientii..

  • Unitati de cercetare de 45.000 mp
  • Un incubator “start-up”
  • 350 de milioane de euro in investitii
  • Servier va fi singura companie farmaceutica internationala prezenta in acest cluster unic.

O relatie personalizata si pe termen lung

Amploarea si complexitatea stiintei de astazi necesita o retea deschisa si cooperanta intre toate partile interesate in cercetare. Acesta este motivul pentru care cautam mereu in mod activ parteneriate de cercetare, cu organizatii academice, precum si cu alte grupuri farmaceutice si companii de biotehnologie. Alegerea unui parteneriat cu noi inseamna investitii pe termen lung, prin structura noastra bazata pe o fundatie. Inseamna sa alegeti excelenta stiintifica si medicala cu oamenii nostri de stiinta de top si reteaua extinsa de experti clinicieni. Fiecare parteneriat este unic si creeaza o relatie personalizata.

O retea industriala puternica

Servier are o retea industriala de 16 unitati de productie in intreaga lume. Acest model industrial integrat face posibil controlul tuturor etapelor ciclului de viata al medicamentelor, garanteaza un nivel constant de calitate si asigura capacitati de productie flexibile.

Maducem un impact pozitiv asupra societatii

Grupul Servier a adoptat o atitudine proactiva pentru politica de CSR. Aceasta abordare este structurata in jurul a 4 angajamente de CSR care aduc impreuna 17 provocari prioritare identificate cu ajutorul ISO 26000, guideline-uri si interviuri cu stakeholderii.
Din 2016, Mécénat Servier Charity Fund a sprijinit initiative de interes general atat in Franta cat si in alte parti ale lumii in domeniul sanatatii, educatiei si vietii din comunitati. Mai multe informatii aici: https://mecenat.servier.com/