CÂTEVA CIFRE

34th

AL 34-LEA CEL MAI MARE GRUP
FARMACEUTIC ÎN LUME și al 2-lea
cel mai mare Grup farmaceutic în Franța.

150

Peste 150 de țări în care
medicamentele Grupului
sunt distribuite

21,400

ANGAJAȚI

*IQVIA, Analytics Link / World 74 countries – MAT Q4-2022

Servier, un Grup farmaceutic global

Înființat pentru a servi sănătatea, Servier este un grup global guvernat de o fundație care aspiră să aibă un impact social semnificativ, atât pentru pacienți, cât și pentru o lume durabilă. Cu modelul său unic de guvernare, își poate servi pe deplin vocația cu o viziune pe termen lung: a fi angajați în progresul terapeutic pentru a servi nevoile pacienților.Cei 21.400 de angajați ai Grupului sunt dedicați acestei vocații comune, sursă de inspirație în fiecare zi.

În calitate de lider mondial în cardiologie, ambiția Servier este de a deveni un jucător renumit, concentrat și inovator în oncologie prin țintirea cancerelor greu de tratat. De aceea, Grupul alocă peste 50% din bugetul său de Cercetare și Dezvoltare pentru dezvoltarea de terapii țintite și inovatoare în oncologie.  

Neuroștiința și bolile imuno-inflamatorii sunt viitorul motor de creștere. În aceste domenii, Servier se concentrează pe un număr limitat de boli în care profilarea precisă a pacientului face posibilă oferirea unui răspuns terapeutic țintit prin medicina de precizie.

Pentru a promova accesul tuturor la îngrijiri de calitate la un cost mai mic, Grupul oferă, de asemenea, o gamă de medicamente generice de calitate care acoperă majoritatea patologiilor, bazându-se pe mărci puternice din Franța, Europa de Est, Brazilia și Nigeria.

În toate aceste domenii, Grupul include vocea pacientului în fiecare etapă a ciclului de viață al unui medicament.

Cu sediul central în Franța, Servier se bazează pe o amprentă geografică puternică în peste 150 de țări și a realizat un venit de 4,9 miliarde de euro în 2022.

Vocația noastră

Ne angajăm să progresăm terapeutic pentru a servi nevoile pacienților.

Viziunea noastră

Înființat pentru a servi sănătatea, grupul nostru aspiră să aibă un impact social semnificativ pentru pacienți și pentru o lume durabilă.

Îndrăznește să inovezi

Grijă

Dezvoltare prin împărtășire

Angajament către succes

O ofertă completă de asistență medicală

În fiecare zi, Servier ajută la tratarea pacienților din 150 de țări folosind gama sa extinsă de medicamente de marcă și generice. În conformitate cu convingerea noastră de a oferi o gamă cuprinzătoare de soluții de îngrijire a sănătății, oferim, de asemenea, soluții de e-sănătate care acoperă întreaga călătorie a pacientului.

SERVIER- MEDICAMENTE DE MARCĂ

MEDICAMENTE GENERICE

Cercetare & Inovare

Scopul nostru este clar – să accelerăm ritmul cercetării și eforturilor de a dezvolta noi soluții terapeutice ghidate de o viziune pe termen lung.

Zi de zi, echipele noastre lucrează neobosit pentru a descoperi și dezvolta medicamente acolo unde nevoile pacienților sunt cele mai mari.

Modelul de guvernanță Servier condus de o fundație non-profit se aliniază perfect cu perspectiva pe termen lung necesară pentru cercetare și dezvoltare. Independența noastră față de forțele pieței înseamnă că putem investi mult în cercetare și dezvoltare pentru a inova și a dezvolta noi medicamente.

De aceea investim peste 20% din veniturile noastre din vânzări (cu excepția medicamentelor generice) în fiecare an în cercetare și dezvoltare.

CANCERE
cardiometabolism
imuno-inflamație
neurostiinta

Institutul de cercetare și dezvoltare Servier din Paris-Saclay

În Paris-Saclay, Servier va putea dezvolta o abordare mai agilă și mai deschisă a cercetării și dezvoltării, care se concentrează și mai îndeaproape în jurul pacientului, pentru a accelera descoperirea soluțiilor terapeutice inovatoare.

  • 2023 deschidere în 2023
  • 45,000 mp clădire întinsă
  • 1,500 de angajați 

Un partener la alegere

Strategia noastră de parteneriat se concentrează în jurul unui singur obiectiv, acela de a crește viteza cu care dezvoltăm tratamente care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții pacienților. Adoptăm o abordare orientată spre oameni a parteneriatelor noastre și ne concentrăm pe crearea de situații câștigătoare pentru toate părțile prin punerea în comun a expertizei noastre.

Suntem dornici să investim în inovare de care să beneficieze pacienții în viitor.

O rețea industrială puternică

În cele 16 locații de producție din întreaga lume, producem și distribuim medicamentele noastre la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și fiabilitate.

Prin valorificarea inovației digitale de-a lungul întregului lanț valoric, continuăm să ne îmbunătățim agilitatea pentru a satisface cererea pacienților.

A avea un impact pozitiv asupra societății

Grupul a adoptat o abordare proactivă a responsabilității sociale corporative. Această abordare este structurată în jurul a 4 angajamente CSR care reunesc 17 provocări prioritare, identificate cu ajutorul unui diagnostic bazat pe ghidurile ISO 26000 și interviuri cu părțile interesate.

Din 2016, Fondul de Caritate Mécénat Servier sprijină inițiative de interes general în Franța și în străinătate în domeniile asistenței medicale, educației, culturii și conviețuirii. Mai multe informații: https://volunteer.servier.com/