Servier este o companie farmaceutică internațională, condusă de o fundație. Vocația noastră este să mizăm pe progresul terapeutic în beneficiul pacienților. Ne inspiră gândurile și acțiunile, atât individual, cât și colectiv, care sunt susținute de cele patru valori care sunt piatra de temelie a culturii noastre corporative: 

  • ÎNDRĂZNIM SĂ INOVAM 
  • NE PASA 
  • PROMITEM SA REUSIM 
  • NE DEZVOLTAM COLABORAND 

Aceste valori stau la baza eticii noastre corporative. 

Gândurile și acțiunile noastre respectă legile, reglementările și bunele practici ale țărilor în care ne desfășurăm activitatea, respectând în același timp cultura acestora. Aceștia sunt ghidați de considerente etice, în conformitate cu regulile de conduită (complianță) și responsabilitatea noastră socială corporativă. 

Regulile noastre de conduită (complianță) definesc procesele asigurând că toți angajații și managerii noștri respectă standardele aplicabile companiei noastre și valorile noastre corporative. 

Responsabilitatea noastră socială corporativă reflectă contribuția companiei noastre de a face față principalelor provocări ale dezvoltării durabile. Încorporează considerații sociale și de mediu în relațiile noastre cu partenerii noștri de afaceri, precum și în activitățile noastre economice. 

Documente de Referință

Codul nostru de Conduită și Carta Etică reprezintă documente de referință în cadrul Servier, care își propun să ajute fiecare angajat să acționeze în conformitate cu cele mai înalte standarde de integritate, pentru ca orice nerespectare a principiilor, legilor, reglementărilor, politicilor și procedurilor în vigoare din cadrul companiei să poată fi prevenită, detectată și minimalizată.

Linia de Etică Servier Romania

Servier România pune la dispoziția angajaților și colaboratorilor o Linie de Etică prin intermediul căreia aceștia pot să raporteze, cu bună-credință, orice comportament sau practică ce ar putea fi contrară Cartei Etice, Codului de Conduită, procedurilor interne Servier, precum și legilor sau reglementărilor aplicabile. Raportările vor fi investigate de Biroul de Etică local, format din Ofițerul de Conformitate, Directorul Juridic & Conformitate, Directorul Resurse Umane, Directorul Financiar.