Servier este o companie farmaceutică internațională, condusă de o fundație. Vocația noastră este să mizăm pe progresul terapeutic în beneficiul pacienților. Ne inspiră gândurile și acțiunile, atât individual, cât și colectiv, care sunt susținute de cele patru valori care sunt piatra de temelie a culturii noastre corporative: 

  • ÎNDRĂZNIM SĂ INOVAM 
  • NE PASA 
  • PROMITEM SA REUSIM 
  • NE DEZVOLTAM COLABORAND 

Aceste valori stau la baza eticii noastre corporative. 

Gândurile și acțiunile noastre respectă legile, reglementările și bunele practici ale țărilor în care ne desfășurăm activitatea, respectând în același timp cultura acestora. Aceștia sunt ghidați de considerente etice, în conformitate cu regulile de conduită (complianță) și responsabilitatea noastră socială corporativă. 

Regulile noastre de conduită (complianță) definesc procesele asigurând că toți angajații și managerii noștri respectă standardele aplicabile companiei noastre și valorile noastre corporative. 

Responsabilitatea noastră socială corporativă reflectă contribuția companiei noastre de a face față principalelor provocări ale dezvoltării durabile. Încorporează considerații sociale și de mediu în relațiile noastre cu partenerii noștri de afaceri, precum și în activitățile noastre economice.